22.12.2020

MOJIH PET - RENATO VRČKOVIĆ



1. Što najviše voliš u poslu agenta za promet nekretninama?

Najviše volim to što ovaj posao pruža puno mogućnosti te o meni ovisi koliko ću posla obaviti. Po meni je najbolji osjećaj kada nešto napraviš od početka do kraja svojom kreativnošću.


2. Kako je izgledao tvoj početak i što bi savjetovao onima koji se žele baviti ovim poslom?

Moj početak bio je naporan, ali zanimljiv. Svaki dan sam naučio nešto novo te napredovao korak po korak. Nekome tko bi se volio okušati u ovome poslu preporučio bih da se naoruža strpljenjem i upornošću. Svatko može biti uspješan kada je svjestan svojih ciljeva i radi ono što voli.


3. Koje su najveće prednosti agencije Dux nekretnine?

Najveće prednosti agencije Dux nekretnine su ugodna opuštena atmosfera, kolegijalnost te poticajno okruženje za osobni napredak i razvoj poslovanja.


4. Kako izgleda tvoj radni dan?

Moj radni dan započinje rano ujutro kada prije svega radim na osobnom napretku (trening, knjiga, meditacija). Nakon toga dolazim u ured te potvrđujem sastanke koje sam dogovorio prethodni dan. Preferiram tri ugovora dnevno (opis, vođenje) kako bih ispunio cijeli dan. Dan završavam ovisno o posljednjem sastanku te tada punim baterije za sutra.


5. Kojih 5 nekretnina bi izdvojio i preporučio potencijalnim klijentima?

ID 4998 Prekrasan stan na Rešetarima koji je lijepo uređen i namješten te ima vrhunski pogled na more predstavlja idilu obiteljskog doma.

ID 4865 Pristojan i uredan gradski stan idealan za iznajmljivanje. Konstantno je u najmu zbog izvrsne pozicije. U vlasništvu je i parkirno mjesto što je rijetkost na toj lokaciji.

ID 3534 Lijepa novogradnja u slijepoj ulici s očaravajućim pogledom. Također posjeduje parkirno mjesto i drvarnicu. Idealno za mladi par.

ID 7089 Odličan stan u urednoj zgradi i mirnoj ulici, svega 10 minuta od centra grada. Vrlo tražena nekretnina.

ID 2125 Idealna prilika za investiciju, nova fasada te odličan omjer kvadrature i cijene.


[listings items_per_row=3 items_per_page=10 id_listing=185908;184906;168714;207373;133986]