05.02.2021

INFINITY LUXURY - VANJSKI DIZAJNERSKI TUŠEVI

                                                              


Stefano Ladavac, mladi inovator i osnivač branda Infinity Luxury razvio je prvi vanjski ECO pametni tuš od kamena kombinirajući tradiciju prirodnog kamena koji osvaja svojim izgledom, odgovorio nam je na nekoliko pitanja u sklopu suradnje s našom agencijom.

                                                           


1. Kako je započela Vaša poslovna priča?

Ideja o ovakvom jedinstvenom vanjskom tušu nastala je 2017. godine nakon razmišljanja o postojećoj ponudi vanjskih tuševa i želji za kreiranjem nečeg drugačijeg. Obrada kamena dio je dugogodišnje tradicije moje obitelji gdje sam uvidio ljepotu ovog materijala i njegovu prepoznatljivost u gradnji. S time na umu i sa znanjem obrade kamena, uz očevu i djedovu pomoć smislio sam dizajn prvog kamenog tuša prepoznatljivog oblika obrnutog slova L. Od tuda je krenula moja priča s našim jedinstvenim proizvodom kojeg danas možete pronaći u tri modela.

                                                  

2. Koje usluge i proizvode možete ponuditi našim klijentima?

Infinity Luxury u svojoj ponudi posjeduje tri modela vanjskih luksuznih tuševa: Marbella, Infinity i Safari.
Marbella predstavlja kameni model tuša koji se idealno uklapa u tradicionalnu gradnju.
Infinity model tuša kreiran je od keramike talijanskog  proizvođača Marazzi te unosi dozu luksuznosti u svaki projekt. Safari model, izrađen od HPL-a, svojom izdržljivošću osigurava dugotrajnost i u najzahtjevnijim uvjetima, a širokom paletom uzoraka može se lako uklopiti u svaki dizajn.

                                                 

3. Koja je najveća vrijednost Vašeg proizvoda i usluge?

Vrijednost našeg proizvoda nalazi se u doživljaju koji osiguravamo klijentu prilikom kreiranja samog tuša kao i tijekom tuširanja. Ono što naš tuš razlikuje od drugih je personalizirani pristup u dizajniranju, odnosno izradi samoga tuša. Proces izrade započinje klijentovim odabirom materijala tuša, koji nerijetko prati dizajn samog prostora, odnosno nekretnine. Zatim slijedi odabir tehnike obrade samog materijala, ukoliko je riječ o prirodnom kamenu, te na kraju nudimo i mogućnost graviranja loga ili imena nekretnine na prednjoj strani tuša. Ovime našim klijentima omogućavamo personalizaciju samog tuša i jednostavniju prilagodbu dizajnu prostora.


4. Koja je Vaša poslovna filozofija?

Mi vjerujemo kako svaka nekretnina, privatna kuća, hotel ili plaža, zaslužuju biti posebni. Sa strašću i pažnjom, koristeći prirodni kamen, keramiku i HPL, kreiramo jedinstven proizvod prema zahtjevu klijenta što ga čini jedinim takvim u svijetu.

                                                

5. Navedite nam nekoliko projekata na kojima ste radili.

Svakim se našim projektom ponosimo i sretni smo što možemo biti dio priče svih onih prekrasnih objekata diljem Hrvatske, od Dubrovnika i otoka na jugu, pa sve do Istre i kvarnerskog zaljeva.
Diamond Vila na Korčuli, Hotel Joel u Novalji, Bevel House na Pelješcu, Gradska plaža u Poreču samo su neki od iznimnih projekata na kojima smo imali prilike sudjelovati te se veselimo svakom sljedećem!


6. Na koji način Vas naši klijenti mogu angažirati i koji su koraci u suradnju?

Klijenti nas mogu angažirati direktnim kontaktom putem naše službene stranice  ili putem naših ovlaštenih partnera. Na službenoj stranici možete pronaći naše projekte i sve potrebne informacije oko postavljanja upita. Slobodno nam se obratite na našoj službenoj e-mail adresi info@infinityluxuryofficial.com gdje ćemo vam rado pomoći u postupku kreiranja, odnosno personalizacije vašeg tuša kako biste svoju nekretninu učinili još luksuznijom.