12.09.2022

GOSPODARSKE IGRE 2022.

GOSPODARSKE IGRE 2022.


Košarkaški klub Zamet i ove godine organizirao je 5. Gospodarske igre PGŽ-a. u suradnji s Riječkim programom lokalnog partnerstva, Primorsko goranskom županijom i gospodarskim subjektima koji ima za cilj nastavak uređenja vanjskih košarkaških igrališta, a sve pod nazivom JEDAN KVART - JEDAN KOŠ.



Sportskim nadmetanjima, Kvizalištem i večernjom zabavom 3. rujna obilježene su jubilarne Gospodarske igre u kojima su sudjelovali riječki gospodarstvenici.
Nakon cjelodnevnog nadmetanja u šest različitih disciplina, a to su mali nogomet, stolni tenis, pikado, šah, košarka 3 na 3 te briškule i trešete, podijeljena su priznanja i medalje, a na košarkaškom igralištu fešta se nastavila uz nastup dua 'Branko i Miro'. Nakon podjele je uslijedio glazbeni kviz 'Kvizalište'.


     

Natjecanja su se odvijala paralelno na nekoliko sportskih lokacija, a naši agenti sudjelovali su u svim kategorijama. 

     

Agencija Dux nekretnine sudjelovala je u najvećem broju u svih 6 kategorija i osvojila zavidne rezultate: čak tri srebrne medalje! Osim sportskih uspjeha, naša ekipa 'Duxomenalni' ostvarila je najbolji rezultat u konkurenciji od 12 ekipa u glazbenom kvizu 'Kvizalište'. 

Veselimo se dolasku i sljedeće godine!


        
     
     
     
     
     
     
     
     
Photo by Marin Cuk Vurnek EVENTography