04.01.2021

AGNIA solutions&design

                                                                                                              
1. Čime se bavi vaša tvrtka?
Primarna djelatnost tvrtke Agnia solutions & design je izrada konceptualnog rješenja idejnog projekta te prostorne intervencije u interijeru i eksterijeru kao i planiranje i projektiranje u gradnji.


                                                                              
2. Što vas izdvaja od ostalih tvrtki koje se bave istom djelatnošću?
Naša tvrtka je specifična po tome što klijentima nudimo široki spektar djelatnosti vezanih za izgradnju / rekonstrukciju građevine. Nudimo izradu projektne dokumentacije i ishodovanje sve papirologije potrebne za početak gradnje/rekonstrukcije, nadzor gradilišta, stručno savjetovanje,detaljnu razradu interijera i eksterijera te potpuno opremanje istog.
Zajedno s našim partnerima klijentu maksimalno olakšavamo proces gradnje i opremanja objekta tako da se klijent može potpuno opustiti i uživati u procesu gradnje.


                                                                             
3. Koje usluge možete ponuditi našim klijentima?
Kao tvrtka klijentima možemo ponuditi cijeli spektar usluga vezan za izgradnju i rekonstrukciju objekta.
Počevši od izrade projektne dokumentacije, ishodovanja sve potrebne dokumentacije do građevinske dozvole, monitoring gradilišta. Što se tiče prostornih intervencija u interijeru i eksterijeru možemo ponuditi izradu tlocrtne dispozicije s ucrtanim namještajem i svim elementima u prostoru, odabir boja i uzoraka materijala, izrada 3D vizualizacije prostora, izrada prijedloga rješenja rasvjete, izrada nacrta za namještaj po mjeri, izrada popisa konkretnog namještaja, rasvjete i dekoracija.
Tijekom cijelog projekta nudimo komunikaciju s partnerima projekta u vidu traženja ponuda za namještaj, rasvjetu kao i sve potrebne elemente i aspekte projekta.


                                                                           
4. Kako funkcionira suradnja s vašom tvrtkom? Na koji način pristupate klijentima?
Kao tvrtka, svakom klijentu pristupamo individualno i profesionalno, prilagođavajući se njegovim željama i potrebama.
Nakon prvog sastanka, koji je većim dijelom informativne prirode, potencijalnim klijentima nudimo besplatno savjetovanje uz izradu odgovarajuće ponude, a nakon toga i konceptualnog rješenja koje se temelji na njihovim željama uz naravno naše stručne savjete i prijedloge. Ovisno o zahtjevnosti i potrebama klijenata, slijedi daljnja razrada projekta.


                                                                              
5. Kako vas naši klijenti mogu kontaktirati i angažirati?
Svi potencijalni klijenti mogu nas kontaktirati putem maila agniasolutionsdesign@gmail.com.